Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte

bilde

Sissel Aurland

sissel@aurlandrr.no 

mobil: 47414544

Sissel Aurland har hatt bevilling fra Finanstilsynet som statsautorisert revisor siden 1994, og er også autorisert regnskapsfører.

Hun har vært daglig leder i selskapet siden etableringen i 2004 og de siste 12 årene har hun også hatt oppdrag som kavalitetskontrollør for Den Norske Revisorforeningen. Før dette jobbet hun 14 år med revisjon og rådgivning i et av de største revisjon- og rådgivingsselskapene.


bilde

Svein Tore Aurland

svein.tore@aurlandrr.no 

mobil: 41900019

Svein Tore Aurland er utdannet revisor og har flere års erfaring fra både revisjon og regnskapsføring og fra Ligningskontoret i Oslo. Han har også mange års erfaring som økonomisjef i både små og mellomstore virksomheter, samt vært konsernsjef og bidratt i vekstperioden i et i dag børsnotert foretak.

Han besitter bred erfaring og kompetanse knyttet til blant annet økonomisk rapportering, nøkkeltall, og å forstå kundens interne rutinger og intern kontroll som gjør han til en naturlig samtalepart for selskapets ledelse i slike spørsmål.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn